tallers per a adolescents

Un percentatge molt alt dels motius de consulta que m’arriben a teràpia és sobre la qüestió de l’autoestima.

A més del motiu de consulta que el pacient em porta a teràpia, gairebé sempre hi ha alguna cosa amb l’autoestima que cal treballar. Sóc de l’opinió que l’autoestima es va construint, modificant i adaptant a les circumstàncies, situacions i moments de les nostres vides.

No obstant això, tenir una bona base és fonamental.

Així doncs, els tallers que ofereixo ajuden a la construcció d’aquesta base en una etapa de la vida (l’adolescencia) en el qual es posen en joc un munt de qüestions.

Els cinc tallers destinats a adolescents i joves (de 14 a 18 anys o més). Són un tipus de tallers que s’adapten a els diferents rangs d’edat que corresponen a ESO (2n cicle), Batxillerat i Cicles Formatius.

Anuncis

autoestima & I. E.

Quan dic “controlar les emocions”, vull dir les emocions realment estressants i incapacitants. Sentir emocions és el que fa la nostra vida rica. -Daniel Goleman- El taller “Autoestima & I. E.” (Intel·ligència Emocional) posa sobre la taula el coneixement bàsic de la I. E., la gestió de les emocions i l’estreta relació amb l’autoestima i … Continua la lectura de autoestima & I. E.

sexe és autoestima

El taller “Sexe és autoestima” és un espai d’expressió i de resolució de dubtes al voltant de la sexualitat des d’un punt de vista emocional. L’objectiu és posar sobre la taula quin paper té l’autoestima en el sexe, la importància de la comunicació (assertivitat), del coneixement dels propis drets d’una vida sexual sana, com gestionar … Continua la lectura de sexe és autoestima

amics, coneguts i saludats

L’ésser humà és un ésser social: es relaciona, es nodreix i creix gràcies a les seves relacions i als seus aprenentatges que fa a partir d’elles. I més enllà de les relacions socials, la situació laboral actual fa que sí o sí un sàpiga a treballar en equip ja que l’antiga imatge del professional treballant … Continua la lectura de amics, coneguts i saludats