tallers per a adolescents

Un percentatge molt alt dels motius de consulta que m’arriben a teràpia és sobre la qüestió de l’autoestima.

A més del motiu de consulta que el pacient em porta a teràpia, gairebé sempre hi ha alguna cosa amb l’autoestima que cal treballar. Sóc de l’opinió que l’autoestima es va construint, modificant i adaptant a les circumstàncies, situacions i moments de les nostres vides.

No obstant això, tenir una bona base és fonamental.

Així doncs, els tallers que ofereixo ajuden a la construcció d’aquesta base en una etapa de la vida (l’adolescencia) en el qual es posen en joc un munt de qüestions.

Els cinc tallers destinats a adolescents i joves (de 14 a 18 anys o més). Són un tipus de tallers que s’adapten a els diferents rangs d’edat que corresponen a ESO (2n cicle), Batxillerat i Cicles Formatius.

sexe és autoestima

El taller “Sexe és autoestima” és un espai d’expressió i de resolució de dubtes al voltant de la sexualitat des d’un punt de vista emocional. L’objectiu és posar sobre la taula quin paper té l’autoestima en el sexe, la importància de la comunicació (assertivitat), del coneixement dels propis drets d’una vida sexual sana, com gestionar … Continua la lectura de sexe és autoestima