teràpia integral de fertilitat

El fet de no poder quedar-te embarassada genera molt estrès i, de la mateixa manera que a molta gent, per exemple, quan té estrès, genera tensió en els seus cervicals, com no es generarà tensió en l’úter/matriu? La hipnosi és una eina molt potent que ajuda precisament a desbloquejar aquesta tensió emocional que es tradueix en el cos i a arribar a una harmonia integral.

La Teràpia Integral de Fertilitat amb hipnosi que ofereixo als meus pacients es basa en desbloquejar i naturalitzar la mateixa capacitat fèrtil amb la

hipnosi, tècniques de relaxació i de consciència corporal, emocional i mental per tal de generar una vivència integral de la fertilitat.

S’enfoca al procés de preparació i de concepció de l’embaràs i, per tant, es tracta la vivència de la maternitat i la paternidad (si n’hi ha), el desig, la confiança en el cos i en la connexió amb la capacitat fèrtil de cada un.

A més, l’aspecte diferencial de la Teràpia Integral de Fertilitat amb hipnosi és que no només s’aplica a la dona, sinó també a la parella, ja que té un paper fonamental i actiu en el procés: és molt més que l'”acompanyant”. 

La Teràpia Integral de Fertilitat amb hipnosi és útil tant per aquells pacients que no volen sotmetre’s tècniques de reproducció assistida (TRA) com per aquells que si o que ja estan en tractament amb la seva clínica de fertilitat. Després d’haver-se realitzat una exploració exhaustiva (en ambdós casos) sobre l’estat de salut dels òrgans reproductors i no haver trobat cap anomalia, el que s’ha d’investigar és la possible causa psicològica que pugui estar bloquejant.

En el cas que hi hagi alguna anomalia orgànica, cal tenir-la en compte i treballar amb ella a la Teràpia Integral de Fertilitat amb hipnosi.

Si vols quedar-te embarassada,

et puc ajudar.


Demana’m cita, trucant-me al 666 206 877 o deixa les teves dades personals i de seguida em posaré en contacte amb tu: